Accommodatie 2, voor groepen van 8 tot 12 personen

Het luxe, sfeervolle 8-12 personenverblijf bevindt zich in het souterrain en op de begane grond. De 12 slaapplaatsen, verdeeld over 6 appartementen, bevinden zich allen in het souterrain. Deze is te bereiken via de wenteltrap in de gezamenlijke hal. Één appartement beschikt over een eigen douche. De vier douches en twee toiletten voor algemeen gebruik voor de gasten van accommodatie 2, zijn ook in het souterrain.

Centraal gelegen in het souterrain is een grote gezellige woonkeuken. Naast de woonkeuken is er ook nog een kleinere kitchenette waar men gebruik van kan maken. De woon- en ontspanningsruimte (voorzien van diverse gezelschapsspellen en dvd’s voor jong en oud) met aangrenzend uw eigen zonneterras, is te vinden op de begane grond. Accommodatie 2 beschikt voor de kleine bezoekers over een kinderbedje en tevens over een kinderstoel.

Al onze appartementen beschikken over gratis WIFI met razend snel internet. Daarnaast is er een satelliet flatscreen TV met alle Nederlandse zenders en DVD, ook in de keuken!

Een woonkeuken, zo luxe al thuis!

De woonkeuken beschikt over alle moderne apparatuur waaronder:

  • een kookplaat met 4 bronnen;
  • een oven, magnetron;
  • afwasmachine;
  • waterkoker;
  • en een koffiezetapparaat.

Verder is in de woonkeuken voldoende keukengerei, servies en meubilair aanwezig voor het aantal personen per accommodatie. Klik hier voor onze volledige inventarislijst.

Klik op de foto voor een grotere weergave van de foto.

Accommodatie 2
6 appartementen
8-12 personen