Groepsaccommodatie 3, voor gezelschappen van 16 tot 28 personen!

Naast het huren van groepsaccommodatie 1 of groepsaccommodatie 2, is het ook mogelijk om het hele huis te huren. Je kunt hier dan terecht met maar liefst 28 personen! Ideaal voor een vakantie met familie of een grote vrienden- of vriendinnengroep.

Het luxe en sfeervolle huis voor 16 tot 28 personen en beschikt over 6 appartementen met 14 slaapkamers. Er zijn 2 kinderbedjes en 3 kinderstoelen aanwezig voor de allerkleinsten en /of baby’s., De appartementen zijn allen uitgerust met een flat screen TV, en in de woon- en ontspanningsruimtes is er satelliet TV mét Nederlandse zenders. Overal is gratis WIFI aanwezig, het supersnelle WIFI is zeer geschikt om films te downloaden en aftespelen door het gehele huis! Daarnaast beschikken sommige appartementen over een kitchenette met thee- en koffieapparaat.

In het huis is een skiruimte aanwezig, waar je veilig je ski en/of snowboard spullen kunt plaatsen. Tevens kun je hier je ski’s afstellen en waxen. Ook is er een wasruimte waar je kleding kunnen wassen en drogen.

Grote gezellige woonkeuken mét lange tafel

Het huis beschikt over een grote open keuken, grenzend aan de eetkamer waar met 28 personen aan één lange tafel gegeten kan worden. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse apparaten, van oven tot magnetron en van waterkoker tot afwasmachine.  Daarnaast uiteraard over genoeg bestek, borden en glazen voor 28 personen. Kijk hier voor een volledige inventarislijst van onze keuken.

Geïnteresseerd in een onvergetelijke vakantie in Chalet Altenmarkt? Neem dan contact met ons op of mail direct naar info@chalet-altenmarkt.nl!

 

Klik op de foto voor een grotere weergave!

Accommodatie 3
16-28personen